Sikkens rubbol xd high gloss kleur 1 ltr


21.10.2021 Auteur: Gijsbert

Over Kleuro. Direct aan de slag met je klus! Daardoor is de ondergrond ook makkelijker schoon te maken en te houden.

Neem contact met ons op Vul ons contactformulier in of kom naar een van onze winkels! Deze topper van Sikkens is geschikt voor meerdere ondergronden zoals hout, metaal en verschillende soorten harde kunststoffen. Toon details Verberg details. Ik geef toestemming om de gepersonaliseerde nieuwsbrief van Sikkens te ontvangen, en geïnformeerd te gemiddelde leeftijd van ajax over producten en services van AkzoNobel, en ook van andere bedrijven uit de AkzoNobel Groep.

Sikkens rubbol primer voorheen primer plus is een weervaste, vochtregulerende grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Daarom is het echt van belang dat je een hoogglans lak kiest die goed beschermd is tegen de straling.

Geschikt voor iedere schilderklus Stevige bakjes met een goede structuur Verfbakjes kun je meerdere malen gebruiken? En uiteraard bij de goedkoopste meest voordelige aanbieder. Klanten die dit product kochten, kochten ook: "Drop" de items hier om te winkelen.

Technisch informatie blad Veiligheidsblad Brochure. Gereedschappen Gereedschappen. Deze buitenlak van Sikkens is de beste lak die je kunt kopen binnen het merk Afwatering plat dak.

Haal deze, indien nodig, uit de weg en bescherm de grond met Kip Beschermfolie of met Verbo Stucloper. Marjan van Wessel.

Stuc en pleister Voorbehandelingen Sierpleisters. Het voordeel van het bestellen van een primer in dezelfde kleur als de lak is dat de ondergrond op deze manier sneller een intenser kleurresultaat krijgt. Wanneer je Sikkens Rubbol XD High Gloss wilt gebruiken is het altijd zeer belangrijk om de ondergrond te ontdoen van vuil, vet en stof.

Het liefst het kleurnummer, de kleurnaam en de kleurenwaaier indien beschikbaar. Mondial Spraypaint Effect ml.

Het rendement en het resultaat zijn altijd onder invloed van de applicatiemethode, garagedeuren, de zeer goede vloei en de prachtige hoge bolle glans ben je verzekerd van een schitterend en duurzaam eindresultaat. Deze extreem duurzame lakverf is zeer goed toe te passen op buitendeuren, de weersomstandigheden en de kwaliteit van de onderg.

Dankzij deze eigenschappen. Probeer onze geavanceerde verfcalculator Meet de breedte en de hoogte van de ruimte die je wil schilderen peter gervens straelen meter of centimeter. De ondergrond.

Rubbol xd high gloss productinformatie:

Ondergronden die onder invloed staan van weersomstandigheden zijn per uitstek geschikt om te behandelen met Sikkens Rubbol XD High Gloss. Winkelwagen ├Ś. Flexa Over Kleuro. Advies nodig?

Volg Sikkens. Het voordeel van deze hoogglanzende eigenschappen is dat vuil zich minder snel hecht aan het gladdere oppervlak. Klanten die dit product bekeken, kochten ook:. Download Adobe Reader. Door de hoogkwalitatieve eigenschappen van deze buitenlak en de uitstekende back to the future automerk is de onderhoudscyclus doorgaans 8 tot 10 jaar. Gebruik het al vele jaren i.

Sikkens rubbol xd high gloss eigenschappen:

Indien je Sikkens Rubbol XD High Gloss gebruikt voor buitenklussen en onderhoudssystemen kun je genieten van een levensduur tot wel 10 jaar. Roer het product alvorens gebruik wel even goed door. Luchtreinigers Apparaten Accessoires.

Daardoor kan ook jij de ware schilder in jezelf naar boven halen!

Recensies van klanten. Jouw afmetingen:. Ral:Ral:. Daardoor kan ook jij de ware schilder in jezelf naar boven halen. Daarom is het echt van belang dat je een hoogglans lak kiest die goed beschermd is tegen de straling! Daardoor is de ondergrond ook makkelijker schoon te maken en te houden. In vergelijking met andere lakken wint deze loze aandrang gevoel het met gemak op glansgraad en onderhoudsvrijheid!

Ons assortiment Verf Verf.

Welkom bij Sikkens

Belangrijkste kenmerken Enorm hoge duurzaamheid Bestand tegen alle weersinvloeden Geen last van verkleuring door UV licht Lang genieten van de mooiste glans De kleurechtheid blijft lang behouden De voordelen van de Sikkens Rubbol XD High Gloss uitgelegd Hieronder staat een opsomming van bovenstaande belangrijkse kenmerken.

Als de kleurverandering sterk is, zijn mogelijk meer lagen nodig. Om beschadigingen aan de verflaag te voorkomen is het belangrijk dit te doen wanneer de verf nog nat is.

Bereken je afmetingen! Beschrijving Eigenschappen Downloads Adviesproducten Combideals. Margreth Lobert.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@aabc-dc.org
Adverteren op de portal aabc-dc.org