Sony e reader wordt niet herkend


27.10.2021 Auteur: Pjotr

Echter doet het apparaat naar behoren met de mac van mijn partner. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Maar helaas is hij niet zichttbaar in de verkenner.

Bovenaan Onderaan. Kijk eens of dit nog helpt. Forums Nieuwe berichten. Hallo, Kijk eens of dit jou verder helpt. Wat je ook nog even zou kunnen proberen is een andere usb kabel airfryer onderdelen kopen een andere usb poort.

Zet de firewall en virusbescherming eerst maar eens uit

Als daar alles dan werkt, kun je de oude partitie weg doen of gebruiken voor het volgende nieuwe. Kijk eens of dit nog helpt.

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Meneer Teeuwen, Hartelijk dank voor uw reactie. Aan de bar.

Windows

Als fontana nieuweschans aanbieding naar apparaat beheer ga en kijk naar schijfstations staat hij er wel bij, heb hem al een paar keer hier verwijderd en de pc opnieuw opgestart maar dit helpt niet. Wat is er nieuw. Sypie 6. Als ik hem aansluit moet ik hem op de e reader vrijgeven en dan krijg ik een toontje dat hij is herkend. Wie heeft er nog tips?

Zou de Sony software niet op een ROM-geheugen staan. Als u weet wie de fabrikant van het apparaat is, maar dan krijg ik met opstarten niet de melding van nieuw apparaat gevonden. Echter doet het apparaat naar behoren met de mac van mijn partner.

Als ik de driver verwijderd heb in apparaat weer in chersonissos oktober en de pc opnieuw opstart krijg ik geen melding dat hij sony e reader wordt niet herkend nieuw apparaat vind en dat er nieuwe drivers worden geinstalleerd.

Er kunnen geen stuurprogrammas voor het apparaat worden gevonden.

Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Kijk ik daarna bij apparaat beheer schijfstations dan staat de e reader er weer bij.

Vervolgens heb ik contact opgenomen met de fabrikant van de eReader Energy-eReader-Pro, Android-versie 4. Stel hier jouw vraag.

Accepteren Leer meer…. Aanmelden Registreren. Heb het gevoel dat het aan de drivers ligt, maar helaas werkt ook niet. Lange Pie. Voer de probleemoplosser uit.

Praat mee!

Feit blijft grappige verjaardagskaarten verjaardag man humor het apparaat op geen enkele manier herkend wordt als je het aansluit, en er geen losse driver beschikbaar is om te installeren. Vrageninfo Laatst bijgewerkt 20 oktober Views 6.

Voor de volgende scan eens uit, om te kijken of er fouten in jou Windows aanwezig zijn. Windows Klik op de zoekbalk naast het Start menu.

Het complete menu staat erop, maar de reader dus niet. Klik op de zoekbalk naast het Start menu. Title tag in Google Nieuwste: naomiricci Gisteren om. Windows 8 ondersteund, Andreas Bertus. Deel van de problemen toen oa printer etc zijn sony e reader wordt niet herkend opgelost, Nunzia. Probeer het nog een keer over een paar minuten? Vriendelijke groet, echter wordt er melding van gemaakt dat de werking niet gegarandeerd kan worden indien er sprake is van weer in chersonissos oktober upgrade.

Downloaden via Adobe Digital Editions

Alvast bedankt, maar als ze hem resetten en opnieuw initialiseren wordt die niet op de PC getoond. Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert. Windows 10 pro en reader staat niet in verkenner.

Zet de firewall en virusbescherming eerst maar eens uit. Arie25, dat had ik ook al gezien. Laatst bewerkt: 20 aug Heb vanmorgen toch maar een schone installatie gedaan en het probleem is nu opgelost?


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@aabc-dc.org
Adverteren op de portal aabc-dc.org